Konkurrencen 500 ORD: Hanne Kvist giver skrivetips

KONKURRENCE. I tæt samarbejde med Gyldendal, DR og Aarhus Kommune udskriver Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 en stor, landsdækkende skrivekonkurrence for børn og unge. I konkurrencen 500 ORD inviteres de 8-16-årige til at skrive en historier på maksimalt 500 ord over temaet ‘rejse’. Her får deltagerne skrivetips af selveste Hanne Kvist.

K

onkurrencens tema ’rejse’ må tolkes helt frit. DR, Gyldendal, Aarhus Kommune og Aarhus 2017 glæder sig til at læse fortællinger om alt fra rumrejser til cykelture – fra nære historier om indre forandring til samfundsrystende ydre kriser.

Bidragene deles op i to aldersgrupper: 8-12 årige og 13-16 årige. De to vindere får udgivet deres historier på Gyldendal med illustrationer af professionelle illustratorer. Det hele kulminerer med Den Internationale Børnelitteraturfestival Aarhus 39, hvor vinderne offentliggøres og hyldes og de to vinderbøger udkommer.

Få skrivetips af Hanne Kvist

–» Læs mere om konkurrencen på DRs hjemmeside