Giv historierne videre: Gratis jubilæumskonferencer

KONFERENCER. I 2017 fejrer vi 50-årets for den moderne danske børnelitteratur, og Gyldendal inviterer landets bibliotekarer, skolebibliotekarer og dansklærere til at være med til fejringen, når vi inviterer til gratis jubilæumskonferencer i fire byer i maj.

H

vad var det egentlig, der skete dér i 1967, og hvilken betydning har det haft for børnelitteraturen af i dag? Hvem var han egentlig ham Ole Lund Kirkegaard, som i 50 år har begejstret børn og voksne i alle aldre? Hvordan trækker jubilæumsbøgerne tråde frem til dagens børnelitteratur? Alt dette stiller vi skarpt på, når vi inviterer til jubilæumskonferencer for landets vigtige litteraturformidlere dette forår.

Vi afholder konferencer i både Aarhus, Kolding, Odense og København, og du kan møde både Jens Andersen, Trine May, Marianne Iben Hansen, Hanne Kvist og Kim Leine. Og det er helt gratis!

–» Læs mere om konferencerne og tilmeld dig her