Lige nu er allerede i morgen

BØGER. Ida-Marie Rendtorffs novelle LIGE NU ER ALLEREDE I MORGEN er en fin fortælling om det, der gør allermest ondt. Smukt illustreret af Leo Scherfig.

Intens fortælling af Ida-Marie Rendtorff. Om store savn og svære valg.

»Jeg har skrevet en historie om noget af det værste, der kan ske. At blive
skilt fra dem, man holder af,« fortæller Ida-Marie Rendtorff om LIGE NU ER ALLEREDE I MORGEN.

For søstrene Felicia og Cille er ikke sammen længere. Felicia er alene med sin far og benytter enhver lejlighed til at snige sig afsted på besøg hos de to, som er et andet sted. Resten af verden lukker hun også. Også den insisterende og irriterende dreng, der gør, hvad han kan, for at bryde Felicias boble.
Det samme gør faren. »Det er nødt til at stoppe … du bor der jo nærmest efterhånden,« siger faren om Felicias fravær. Men Felicia længes efter dengang, hvor alt var anderledes, og de alle fire var sammen.

★★★★★

… et lille mirakel af en bog.

Kari Sønsthagen, Berlingske

Fin fortælling om det, der gør allermest ondt. At være adskilt fra dem, man holder mest af. LIGE NU ER ALLEREDE I MORGEN er også en fortælling om at finde et håbe midt i det allermest håbløse.

uddrag32 Læs uddrag

Lige nu er allerede i morgen // Forfatter: Ida-Marie Rendtorff // Illustrator: Leo Scherfig // Målgruppe: 4.-6. klasse // Sider: 56// Udgivet: 22. september 2015