Det der er så mægtigt at det ikke kan være i noget brev

BØGER. Finurlig og farverig billedbog af vinderen af Gyldendals Børnebogspris.

Billedbog af Tina Sakura Bestle og Lilian Brøgger

Postbuddet Carlo har både en kat, en kaktus og et fast håndtryk. Og så ved han en hel del. Ja, faktisk ved han alt om de mennesker, han uddeler post til. Helt uden at havde læst de breve, han omdeler.
Carlo kan nemlig mærke andre folks hemmeligheder. Derfor ved han, at Svendsen ikke orker at gå i parken længere, at Birgitte er alt for meget alene, at ingen spiser Petras lækre kager, og at Ib får ondt i maven, når han skal i skole. Han ved også, at det er vigtigt at have to jobs, så man har “nok, hvis det en går ad H til,” som de voksne fortalte Carlo, da han var knægt.
Derfor passer han også sit job i en ‘råbebil’, der råber reklamer ud over byen. Lige indtil ’råberen’ er i stykker, og Carlo selv må råbe reklamerne og ikke helt kan kontrollere, hvad der kommer ud af munden på ham. Så er hemmelighederne pludselig ikke så hemmelige længere.
Billedbogen med den lange titel er fantastisk illustreret af Lilian Brøgger.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Der er ømhed og klare farver i denne lille billedbog, som man kan bruge mange timer og tanker på.

Steffen Larsen, Politiken

uddrag32 Læs uddrag

Det der er så mægtigt at det ikke kan være i noget brev// Forfatter: Tina Sakura Bestle & Lillian Brøgger // Målgruppe: 0.-2. klasse// Sider: 40// Udgivet: 28. april 2015